First Class Advertising
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
English version

Preturi realizari siteuri web

Cum probabil stiti deja preturile pentru realizarea unui site web variaza in functie de complexitate si tehnologia folosita. Noi am incercat sa impartim tipurile de siteuri pe care le realizam in 3 categorii principale:


Site Basic - 500 Ron - puteti alege dintr-o gama variata de modele deja realizate, gata sa fie personalizate dupa cerintele D-voastra. Maxim 10 pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare.


Site Business - 750 ron - realizare de model personalizat si unic pentru firma D-voastra. Maxim 25 pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare, inscriere in 25 de directoare web, inscriere in Web Traffic Analysis si Google Analytics pentru statistici.


Site Advanced - de la 1000 Ron in functie de complexitate - realizare aplicatie PHP cu pagini dinamice. Numar nelimitat de pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare, inscriere in 50 de directoare web, inscriere in Web Traffic Analysis si Google Analytics pentru statistici, interfata de administrare si adugare a paginilor.

Limba romana Limba Romana

Click for english English version

Ce este detaliigratuite.ro ?

Este un portal ce va ofera detalii si informatii despre unitatile de cazare de pe tot cuprinsul Romaniei. La noi gasiti numere de telefon, adrese de email si adrese web ale hotelurilor, pensiunilor sau vilelor din Romania. Toate detaliile sunt absolut gratuite si nu sunt conditionate de nimic.
Mai mult decat atat avem posibilitatea sa va oferim preturi la cazare cu 20 % mai mici decat la receptie, pentru unitatile hoteliere cu care avem incheiat contract.
De asemenea ne dorim ca in acest an sa va oferim detalii si informatii de contact pentru societatile din orasele pricipale ale Romaniei. Ce inseamna asta ? Inseamna ca veti putea da o cautare pe site si sa gasiti programul de functionare al unei firme sau detalii despre stocul de produse al acelei societati.
Detalii suplimentare gasiti aici

 Statistici oficiale gasiti aici

Statistici web
 

Siteuri web la pret minim

   Agentia noastra de publicitate va ofera realizari de siteuri web la preturi extrem de reduse, preturi fara concurenta...

Click pentru detalii

20% discount fata de       pretul de receptie

   Pentru rezervarile hoteliere facute prin agentia noastra beneficiati de un discount de 20% fata de pretul pe care il platiti in cazul in care va faceti rezervarea la receptia unitatii hoteliere...

Click pentru detalii

 
       Copyright © 2009 First Class Advertising       All rights reserved