FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Realizare site web la preturi promotionale

Agentia noastra de publicitate realizeaza site-uri web la cele mai mici preturi de pe piata. Cu toate ca preturile sunt promotionale calitatea site-urilor web realizate de noi este maxima.
Putem realiza site web folosind tehnologia Flash pentru animatii si impact vizual deosebit, dar in acelasi timp putem folosi tehnologia PHP pentru site cu foarte multe pagini, site ce necesita o interfata de administrare.
Pentru ca orice site are nevoie sa fie indexat de motoarele de cautare noi urmarim ultimele norme SEO (Search engine optimization) si ne aliniem lor.
Optional puteti beneficia de inscriere MANUALA in directoare web romanesti sau straine. Pentru fiecare pachet va oferim rapoarte detaliate.

Preturi realizari siteuri web

Cum probabil stiti deja preturile pentru realizarea unui site web variaza in functie de complexitate si tehnologia folosita. Noi am incercat sa impartim tipurile de siteuri pe care le realizam in 3 categorii principale:

Site Basic - 500 Lei - puteti alege dintr-o gama variata de modele deja realizate, gata sa fie personalizate dupa cerintele D-voastra. Maxim 10 pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare.

Site Business - 750 Lei - realizare de model personalizat si unic pentru firma D-voastra. Maxim 25 pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare, inscriere in 25 de directoare web, inscriere in Web Traffic Analysis si Google Analytics pentru statistici.

Site Advanced - de la 1000 Lei in functie de complexitate - realizare aplicatie PHP cu pagini dinamice. Numar nelimitat de pagini, banner static sau dinamic, formular de contact automat, optimizare SEO, inscriere in principalele motoare de cautare, inscriere in 50 de directoare web, inscriere in Web Traffic Analysis si Google Analytics pentru statistici, interfata de administrare si adugare a paginilor.